disclaimer

Er worden geen toekomst voorspellingen gedaan. Wel kan het zijn dat er toch, tijdens een sessie informatie doorkomt die voor jouw toekomst van belang kan zijn. Maar dit is niet vastomlijnd.. De toekomst is altijd in beweging en past zich aan iedere keuze die gemaakt wordt door jou.

Elke sessie en workshop heeft enkele uren tot weken tijd nodig om te integreren. Houd daarbij rekening met mogelijke uitwerkingen in je lichaam of in je geest. Uitwerkingen als bijvoorbeeld: spierpijnen, jeuk, puistjes, moeheid, kou, neerslachtigheid, boosheid, desoriëntatie, en/of een emotioneel verwerkingsproces.


Bij acute medische klachten of psychische problemen en bij het verergeren van klachten of symptomen word je geadviseerd contact op te nemen met de eigen (huis)arts.


Heb je vragen hierover of blijft het te lang duren, neem dan gerust contact op. Zeker bij kristalchakraleggingen en de bijkomende masterhealing kunnen deze uitwerkingen voelbaar worden. Eerdere klachten kunnen versterkt worden maar zwakken dan weer af.
Indien je een foto meeneemt van een andere persoon voor kristaladvies, kleine reading of (afstand) healing, dien je daarvoor vooraf toestemming te vragen aan de persoon op de meegebrachte foto. Niet serieuze vragen of negatieve verzoeken worden niet aangenomen!

Ervaringen van cliënten zullen alleen op de website van Spiegelstenen worden geplaatst als deze daarvoor toestemming heeft gegeven en mogen niet zomaar overgenomen worden door derden.

Op verzoek kunnen sessies opgenomen worden  zodat er nog eens rustig naar geluisterd kan worden wanneer men weer thuis is. Deze worden als MP3 opgestuurd.. Bij branden op cd komen er extra kosten bij.

Bij annulering van een live sessie of workshop binnen 24 uur voor afspraak worden de volledige kosten in rekening gebracht tenzij er sprake is van overmacht en/of dat er gelijk een nieuwe afspraak wordt gemaakt.

Spiegelstenen  is niet aansprakelijk voor eventuele diefstal of schade in welke vorm dan ook ontstaan voor, tijdens of na consulten/workshops, heen of terugreis.