Gouden Driehoek

Amethistcluster uit Bolivia Bergkristalkluster uit Brazilie Aramis, Guardian of Peace, rozenkwarts

 

Zo wordt deze combinatie van Amethist, Bergkristal en Rozenkwarts ook genoemd. Omdat deze combinatie de eigenschappen van iedere steensoort nog eens versterkt. Rust, zuivering en liefde vormen samen dit grote plaatje.

Het Amethist cluster is afkomstig uit Bolivia en draagt merkbaar andere energievelden dan de clusters uit bijvoorbeeld Brazilie. Krachtiger lijkt wel in mijn beleving. Iedere punt van het cluster voelt als een eigen meester.. verschillende eigenschappen en toch een geheel.

Het Bergkristalcluster is afkomstig uit de bergen van de Himalaya. Puur en zuiver, reinigend en verlichtend. Samen met de prachtig blauw aquamarijn werkt hij om je stem gehoor te laten geven.

De grote rozenkwarts schedel: Aramis Guardian of Peace draagt veel liefde en doortastendheid bij zich. Richt de energie op blokkades, raakt ze als het ware voelbaar in je lichaam aan en vult het daarna op met zachtheid en liefdevolle energie. Deze schedel maakt verbinding met jezelf en het groter geheel om je heen.. Daarom heeft deze energie ook aangegeven om voor het totaalplaatje te werken.

Hij staat in de kristalruimte/-praktijk maar je zou beter kunnen zeggen dat deze schedel in samenwerking is met anderen voor deze Aarde en haar Mensheid. Zijn ruimte is de kosmos en de aarde.

Ervoor staan 2 kleine schedelpuntjes van roze en groene toermalijn in kwarts. Ik voelde dat er een watermeloen mocht komen.. en dan bedoel ik een schedeltje maar het werden deze apart en samen zijn ze toch watermeloen.. Brengen veel harmonie en het mooiste hieraan is dat de carving deel geslepen en deels natuurlijk vorm is. Wat maakt dat je van beide kanten kan genieten.

Spiegelstenen geeft ook leggingen en ontmoetingen met kristallen en kristallen schedels. Er zijn er niet zo veel maar zijn allemaal bereid om je te ontmoeten. Zodat het verhaal verteld kan worden over kristallen schedels en de hoeders die hiertoe geroepen worden.

Ze zijn niet eng, ze hebben een boodschap en nodigen uit tot een spiegeling en geruststelling dat je echt geen kristallen schedels hoeft te hoeden als je kennis met ze hebt gemaakt..