Holistic Pulsing

Wat is Holistic Pulsing?
Een zachte wiegende methode van aanraking met een dieptewerking vanuit de holistische visie. Aangenaam en voor vele doeleinden kan het toegepast worden. Denk hierbij aan stress en spanningen in je lichaam waardoor ook fysieke pijn kan ontstaan of stijfheid, verkrampingen, maar ook terugkeren naar jezelf door de schommelende beweging

Holistic Pulsing heeft als basis:  ritmisch bewegen van het lichaam op een natuurlijke en zachte wijze en niet onbelangrijk voor velen: je houdt je kleding gewoon aan.
70% van ons lichaam bestaat uit water en door het lichaam, via mijn handen zachtjes te wiegen /bewegen en te strekken breng ik deze cellen in beweging waardoor blokkades in het lichaam aangeraakt worden, oplossen en zodoende het zelfhelend vermogen van het lichaam wordt geactiveerd..
Holistic Pulsing brengt doorstroming op gang in je lichaam waardoor veel stress en spanningsklachten kunnen verdwijnen of sterk verminderen.

 

Maar ook brengt het Pulsen je in contact met je Essentie,  kan inzichten in je Leven geven.  Door bewustwording en het aanvaarden van jezelf ontstaat er een balans waardoor je meer in je Kracht komt te staan.. En ook meer ontspannen kunnen staan in het leven. En het ook een goede manier van Gronden is.. De energie wordt door het Pulsen doorgetrokken in het fysieke lichaam en is daarom een goede combinatie met Healingsenergie.

Ik richt mij vooral op het ontspannen van het lichaam door het Holistic Pulsen, het contact met je fysieke lichaam herstellen om beter te kunnen aarden. Met mooie ervaringen die ik terug mocht horen.

Tijdsduur: Voor de Holistic Pulsing 90/ 120 minuten inclusief koffie/thee en uitwisseling.. Soms iets korter, soms iets langer. De pulsing zelf is ongeveer 60 minuten en kan na afloop worden afgesloten met een korte Soulbodyfusion® om de aarding te kunnen verankeren.

Aanmelden kan via het contactformulier op deze website of via de telefoon..

Kijk bij contactinformatie voor de openingsuren van de praktijk..
Ik ontmoet u graag voor dit cadeautje en investering aan u zelf