kristal(chakra)leggingen

img_3740

Kristal(chakra)leggingen met healing

Tijdsduur 75-90 minuten

Tijdens de legging worden de uitgezochte en op de persoon zelf afgestemde stenen op het lichaam gelegd zodat er een verbinding gemaakt kan worden tussen de verschillende chakrapunten waarna healing kan plaatsvinden. Trek gemakkelijke kleding aan.

Dit afstemmen kan op verschillende manieren gebeuren.. Dit kan een thema zijn waarop gewerkt wordt, het kan algemeen zijn zodat er tijdens de legging  blokkades of pijnpunten aangeraakt gaan worden..Het kan ook een neutrale legging zijn waarbij het Hoger Zelf van de persoon (healy) die de legging ontvangt aangeeft wat er mag gebeuren of nog niet. Kristalchakraleggingen kunnen daardoor heel diepgaand niveaus aanraken en openen. Het is nooit precies te zeggen wat er tijdens de legging gebeurt omdat dit voor iedereen anders ervaren kan worden.. Bereidheid, vertrouwen en open stellen van jezelf is eigenlijk wel het belangrijkste bij deze leggingen.

Via de kosmische intenties wordt de energie geleidt via de stenen en mijn energetisch lichaam zodat er een wisselwerking ontstaat en er mooie dingen (kunnen) gebeuren. De kristallen/stenen trillen oude stukken aan waarna het getransformeerd mag worden.

Tijdens sessies is ook soundhealing mogelijk..Door het gebruik van mijn stem kunnen er diepere en meerdere lagen aangeraakt worden en/of extra ondersteuning  zijn tijdens het werken met de kristallen. Hierbij kan ook de (ocean) drum gebruikt worden om dieper in contact te komen met Moeder Aarde en de Kosmische velden.

Kristallen schedels
IMG_1833

Soms ontstaat er ‘n samenwerking met kristallen schedels en losse kristallen.
Ook zijn er leggingen mogelijk met alleen gebruik van kristallen schedels die dan rondom het lichaam geplaatst worden.Kom eens kennismaken met de stenen. Geniet gedurende 30/45 minuten van een relaxte en ontspannende standaardlegging.

Standaard legging: stenen van 1 soort die op een paar plaatsen, op het lichaam gelegd worden zodat er ontspanning en doorstroming kan ontstaan. Deze leggingen zijn gewoon neutraal en laten de kristalenergie stromen door de energiebanen van je lichaam
Fluoriet, toermalijn of regenbooglegging zullen het meest gebruikt worden voor deze leggingen.

de bedragen voor deze leggingen vind je hier

 

 

 

 

Een gedachte over “kristal(chakra)leggingen

  1. Pingback: Kristallen/edelstenen…Spiegelstenen… Mozaïek… | Spiegelstenen

Reacties plaatsen niet mogelijk.