Kristallen Schedels

Amethistcluster uit Bolivia Bergkristalkluster uit Brazilie Aramis, Guardian of Peace, rozenkwarts

Amethistcluster uit Bolivia
Bergkristalkluster uit Brazilie
Aramis, Guardian of Peace, rozenkwarts

Als er iets is wat aandacht trekt en soms ook afstoot dan is dat een ontmoeting met een kristallen schedel. “Wat heb jij met Doodskoppen” hoor ik dan ook regelmatig ook vanuit mijn eigen familie.. Een opmerking die ik ook wel begrijp.

Tot begin 2009 was ik wel van hun bestaan op de hoogte maar nooit ertoe aangetrokken totdat er ineens een klein fluoriet schedeltje zich ineens in mijn hand nestelde en dit het begin  werd van een mooie, leerzame kristallen-schedel reis.. Inmiddels heb ik een aantal kristallen schedels onder mijn hoede staan. Van klein tot groot en verschillend van vorm.

 Een kristallen schedel is te vergelijken met een kristallen spiegel die je als persoon voorgehouden houdt, een uitnodiging om diep in jezelf te kijken. Raken plekken aan die je liever even niet voelde. Of laten je zoveel energie ervaren waardoor je als het ware opstijgt in Blijheid.

 

Marianne vanuit haar verhaal: 

Wat zij ook aangeven is dat het aantal niet uitmaakt als je niet begrijpt dat alles reeds in jezelf aanwezig is. Dat zij stukken spiegelen van jezelf en ook die stukken die je niet altijd onder ogen wil zien omdat je het liefste in het Licht wil blijven. Maar dat is niet de bedoeling van Eenheid in je zelf. Eenheid is ook dat omarmen wat donker is en schaduw werpt. Dat ze je helpen en begeleiden in dat proces maar dat zij zo ontzettend veel meer zijn.
 

Een van de laatste kristallen schedels die hier binnen is gekomen gaf aan dat deze schedel het complete energieveld van de Universele Witte Broederschap in zich meedraagt..
 
Wanneer er echt een binding is tussen jou en een kristal of kristallen schedel.. dan voel je dat als een schok, een energiegolf die regelrecht je hart en veld binnenkomt. En dan maakt de kleur en de carving niet meer uit. Iedere carving die onrust of afkeer oproept weerspiegelt iets in jouzelf. 
 
Als je dat onthoudt dan zal je ervaren dat een kristallen schedel veel meer is dan een momentopname of tijdelijk iets voor een proces.. het is een reisgenoot, die je niet in de steek zal laten maar soms wat meer op achtergronden zal zijn omdat je het zelf mag ervaren, het loslaten, het onthechten, het ont-jassen.
 
Wens jullie mooie reizen toe en Eenheid, Licht en Liefde.

IMG_1833

Niet iedereen zal zich geroepen voelen tot  kristallen schedels.. Er is binnen de stenenwereld zoveel moois qua vormen: prachtige stenen in natuurvorm of bekende vormen zoals punten, bollen, piramides. 

Als het de bedoeling is dat ze bij je komen dan laten ze dat op onmiskenbare wijze weten. Soms komen ze in je dromen, soms voel je gewoon dat je geroepen wordt en verschijnt ineens de juiste kristallen schedel voor je..

Als men een kristallen schedel gaat kopen omdat ze er veel over gehoord hebben of gezien bij mensen of in winkels en dan koopt om het kopen zelf zal er weinig gebeuren. Dan is er geen klik zoals het genoemd wordt, ontstaat er geen verbinding. Dan staat er eigenlijk een steen in je huis in de vorm van een kristallen schedel..Niets meer en niets minder

Via internet is er veel informatie over het fenomeen kristallen schedel te vinden..Over achtergronden en ouderdom en ook genoeg informatie over specifieke oeroude schedels.

Wat ik hierboven heb neergeschreven is algemeen informatief. Zelf kan ik er bij wijze van uren over praten en ben zeer trots en bevoorrecht met deze groep. iedere schedel heeft zijn/haar eigen kwaliteit. Niet alleen van steensoort maar ook van energie. 

Mocht je de groep van Spiegelstenen eens willen ontmoeten of meer over ze willen weten dan kan dat.. Via het contactformulier onderaan de pagina contactinformatie kan je je vraag stellen of een afspraak maken om eens langs te komen voor een kennismaking. 

 

 

 

Een gedachte over “Kristallen Schedels

  1. Pingback: Een Kringetje om een dood punt | Spiegelstenen

Reacties plaatsen niet mogelijk.