Kristallen Tuin

Kristallen Tuin-_104

Amethist geode met witte calciet. Rechts zou je Quan Yin kunnen voorstellen..

De Kristallen Tuin is vooral bedoeld om de kristallen en (half)edelstenen en mineralen wat meer uit te lichten.. Ook zijn sommige stukken bedoeld voor verkoop wat ik via de webshop bekend zal maken. Omdat deze pagina nog ingevuld mag worden plaats ik hierbij een facebook link van de Kristallen Tuin zoals de pagina daar al wat ingevuld is.. Als je een Facebook account hebt, neem dan eens een kijkje..

Vind je het ook leuk, geef dan een like zodat meerdere mensen deze Kristallen Tuin kunnen bezoeken..

kristallen tuin_1_02

Vaak zie je mooie stukjes steen die je raken maar daar blijft het dan ook bij.. In deze ruwe chalcedoon zie je behalve de schoonheid ook nog iets anders.. Het kristalwezen, de Ziel van deze steen maar beter gezegd een weerspiegeling van jouzelf.. Als ik naar de eigenschappen kijk van deze chalcedoon( vindbaar op internet en in kristalboeken) dan voel ik toch ook iets anders dan wat daar beschreven staat.. Voor mij is het inlezen dan ook ‘bijzaak’, het gevoel en contact met kristal energie is belangrijker.. Daarom kan ik vaak iets anders adviseren dan geschreven is vanwege de hartsverbinding met het kristal/steen…
Dit stukje van de foto kocht ik op een beurs, gewoon omdat het mij aansprak.. Toen ik thuis met goed licht de steen beter bekeek, kwam iets moois naar voren, iets heel speciaals.
Deze chalcedoon is een baarmoeder, drager van leven. Als je goed kijkt dan zie je ook een foetus. De verbinding met het Innerlijk Kind, jouw innerlijk kind.. Puur zoals het is, verbonden met het aardse en de kosmos.. geen weet van wat er buiten de buik allemaal te doen is.. Koesterend in warmte, geliefd en gevoed worden, zachtjes dobberend in een veilige omgeving..

Is dat eigenlijk niet wat velen van ons graag zouden willen.. Gekoesterd en veilig weten te zijn? Even de buitenwereld buiten laten en ons terugtrekken in onze veilige ruimte?
Het is niet altijd mogelijk, was het ook niet voor mij.. Dit stukje ruwe Chalcedoon liet mij zien dat het er altijd is.. Ook al denk ik er niet altijd aan..
Het bijzondere hieraan was ook dat ik wat pure lamawol moest pakken om het in te leggen, niet omdat ik bang ben dat het beschadigd wordt maar juist ook voor die koestering.. Liggend in een grote schelp, gevonden op het Noordzee strand.

Niet ieder stuk ruwe Chalcedoon zal een kristalwezen letterlijk laten zien en als het wel zo is hoeft het niet altijd een kind te zijn.. de manifestatie kan divers zijn en juist daarom koester het. Ze verdienen het of beter gezegd; JIJ verdient het..

 

Een gedachte over “Kristallen Tuin

  1. Pingback: Spiegelstenen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.