Marianne

Werkte tot eind 2008 in de Thuiszorg en besloot om in januari 2009 te gaan beginnen met een kristalmaster opleiding om te kunnen gaan werken met stenen en hun energie velden en dit verder te ontwikkelen met alles wat erbij hoort. Het voelen en ervaren van de energie van de stenen en wat dit kan betekenen wanneer je er healingen mee doet of gewone fysieke kristal-leggingen.   En wat ze allemaal nog meer konden doen.. In die tijd kwam ik ook fysiek in aanraking met het fenomeen kristallen schedels.

Ik volgde intuïtieve workshops/trainingen om mijzelf te ontwikkelen voordat ik besloot om de reis naar het noorden van Nederland te maken voor mijn Kosmisch Kristalmaster training bij het Elohim Centre in Veelerveen. Een uitdaging omdat ik daarvoor flink wat persoonlijke drempels over moest om daar naar toe te gaan.

Ook voelde het goed om de Healer/reader/coaching training te gaan doen waarbij ik ook ervaarde dat readen niet helemaal mijn ding is.. Meer het spiegelen door de mensen zelf hun handvatten te laten ontdekken of aan te reiken.

Toen ik aan de training begon, kwam ik in contact met mensen die prachtige dingen zagen wanneer ze aan het mediteren waren of tijdens transmissies( energie-overdrachten) of in hun dromen wanneer ze gingen slapen. Die ook spontaan aura’s om mensen zagen en elementalen/natuurwezens in de natuur of tuin. Of prachtige kleuren zagen. Ik wilde dat ook ervaren maar merkte al heel gauw dat je dat niet zo maar kon oproepen. Ik kon met een kristal/steen gaan slapen maar kreeg niet van die dromen, ik kon gaan mediteren maar zag niets van wat anderen zagen.. Mijn hoofd wilde het zien maar mijn hart/gevoel werkte niet mee..hoeveel workshops ik ook volgde buiten mijn training om.Totdat er een moment kwam dat ik besefte dat als het de bedoeling was dat ik dat allemaal kon dan had ik het nu wel geleerd.

Dan was het de bedoeling voor dit leven maar ook kwam het inzicht dat ik het allemaal al een keer gedaan had.. in vorige levens.. en dat ik nu de belangrijkste leerles  in praktijk mocht brengen. Vertrouwen op alles wat ik in mij had: ooit ontwikkeld in al mijn jaren van ontwikkeling tijdens mijn lange eerder geleefde levens vanuit mijn Ziel/ Bewustzijn waar dan ook in de kosmos.       

Onze ‘teacher’ vertelde mij dat er een moment komt dat je niet meer kan intappen op de directe lijnen van boven maar dat het gaat om de kennis die je IN je draagt, de kosmische energie vanuit de kruin naar de aarde en dan weer terugkomend in het buikgebied.. De Graal, de Essentie van jou.  Dus ik kon leren wat ik wilde… maar mijn 3e oog zou niet open gaan op de manier zoals ik dacht dat het zou werken.

Halverwege 2010 raakte ik betrokken bij een zwaar ongeval waarbij ik een aantal weken doorbracht in een slaapachtige toestand in het ziekenhuis. Ik weet niets van die periode.  Toen ik eenmaal wakker werd na een aantal weken besefte ik, dat alles wat ik belangrijk vond verdwenen was, ik had niets meer om aan vast te houden. Tijdens mijn verblijf in het revalidatiecentrum na die periode drong het eigenlijk tot mij door wat de ‘teacher’ bedoelde met haar opmerking. Er waren geen lijntjes meer naar boven maar voelde diep in mijn buik de energie en vertrouwen  dat alles via Weten in mij al aanwezig is.

En Vertrouwen op het Weten, de kennis die er altijd al geweest is diep van binnen dat is een grote stap in zelfvertrouwen.

 Dus ik ‘voel’ nu de beelden als ze er zijn, ik maak diepe en lange reizen en weet dat ik hard werk maar zie niet altijd wat ik precies doe en ‘weet’ dat alles gebeurd in samenspraak met de Energie en het Hoger Zelf van de persoon en mijzelf. Tijdens healing sessies, leggingen maar ook tijdens het coachen ervaar ik in mijn lichaam de energievelden en kan deze teruggeven aan de persoon die tegenover mij zit of op de healingtafel ligt.

Maar ‘weet’ wel wat ik doe.. ik voel en ervaar.. ik zie niet de kleur oranje maar proef als het ware het oranje.. maar heb ook geleerd dat je hoofd je gigantisch voor de gek kan houden. Dat het ‘denken’/’ego’ je gevoel kan beïnvloeden zodat je denkt iets te voelen of nodig te hebben maar dat het niet echt de bedoeling is.. Wegleiden van je Essentie, van je Intuïtie. Dat je het steeds verder buiten jezelf gaat zoeken ipv in jezelf.. En dan kom je uit bij het Spiegelen van jezelf.. en werd ook na leerrijke inzichten van mijzelf vanuit deze Spiegel de praktijk Spiegelstenen geboren.

Ook kwam ik  in aanraking met de Munay Ki vanuit de Q’eros, de verre afstammelingen van het Incavolk en die dicht bij en samen met PachaMama leven. De Munay Ki bracht inzicht en overzicht, verbinding en loslaten. Bracht mij nog dieper samen met Moeder Aarde en gaf mij ook het overzicht gelijk de condor die hoog boven de aarde zweeft. Leerde mij ruimer kijken dan wat mijn ogen laten zien. Daar kwam ik ook in aanraking met het boek de Condor and the Eagle, geschreven door Jonette Crowley. En sinds begin 2013 met SoulBodyFusion® het samenbrengen van Spirit en Lichaam, zo simpel als dat het maar zijn kan. Ik wil dit graag overbrengen op anderen.
Sinds november 2014 is daar Holistic Pulsing aan toegevoegd. Zie voor meer informatie onder het tabje Spiegelstenen.

Mijn Uitnodiging is u te mogen aanraken vanuit mijn hart naar uw hart, vanuit mijn gevoel naar uw gevoel. Een Ontmoeting met Jezelf creëren.

Aanraking

Aanraking