Sessies/healing

Spiegelstenen biedt een luisterend oor en zoekt samen met jou naar de stukjes in jezelf waar je tegen aan loopt in het dagelijks leven..
In geïnspireerde gesprekken kunnen er spiegels naar voren komen en wordt je uitgenodigd om erin te kijken. Dieper dan oppervlakkig.

Waardoor kom je bijv niet verder en heb je het blijven hangen gevoel? Blijf je in een weggeefstand staan? Zet je anderen nog steeds boven je zelf en moeite met het ontvangen van complimentjes.

Durf je de controle los te laten en het schip zijn koers te laten varen?

Via empathisch vermogen tot invoelen en Innerlijk Weten kan ik handvatten geven om je zelf weer te her-ontdekken. Door je bewust er van te maken wat er gebeurt als je weer in een bepaalde situatie komt en niet goed meer weet hoe dat gebeurde. Als je weer Ja zei terwijl je Nee bedoelt.
In samenwerking met de kosmische en aardse energievelden wordt je teruggebracht naar jezelf. Het vergt inzet van jezelf om te deze spiegelstukjes te zien en te omarmen zodat je uit kan groeien tot éénwording tot wie je bent.. Een bijzonder en mooi mens wat zeker de moeite waard is om gezien te worden.
Inzichten geven kan door middel van gesprekken in de praktijk maar ook door inspiratie wandelingen in de natuur en hei.
Tijdens de gesprekken kan er behoefte tot healing ontstaan om blokkades aan te raken zodat er aan gewerkt en opgelost kunnen worden.

Deze sessies duren ongeveer 60 minuten inclusief het voor en na gesprek en kunnen desgewenst opgenomen worden via mp3 en dan als bestand gedownload worden of gebrand op een cd.
Bij cd worden er kosten berekend


Healing
De healing is een samensmelting vanuit van verschillende energievelden/natuurwijzes zoals magnetiseren, Merlijn-energie, tonen/klanken waarvan de energie wordt geactiveerd.

Soms worden er geopende en geactiveerde kristallen/mineralen/stenen gebruikt zodat er meer diepgang gegeven kan worden tijdens de behandelingen. De kristallen/stenen trillen oude stukken aan waarna het getransformeerd mag worden.

De energie wordt via mij als puur kanaal overgebracht in afstemming met Moeder Aarde, Merlijn en de hogere kosmische en aardse energievelden.
Ik maak contact met het hoger bewustzijn van uzelf en hulp van de spirituele gidsen en leiding die hierbij aanwezig zijn in afstemming met het doel waarmee u naar de aarde kwam

 

Afstandshealing is mogelijk. Bij healing op afstand kan het verstandig zijn om eerst een praktijksessie te ervaren maar dit is geen verplichting hooguit een advies.

Healing met sjamanistische ondertoon. Hiervoor wordt met de totemkracht/ energievelden van Boom, Dier en Plant en Natuurwezens gewerkt. Worden de Elementen van Lucht, Water, Vuur, Aarde erbij betrokken. Wordt de klank van de drums gebruikt en kan er vooraf een korte bos/heidewandeling gemaakt zodat er al afstemming kan plaatsvinden.
Ervaringen zijn dat men dieper in zichzelf zakt en meer ontspannen in de kern van rust en liefdevol samenzijn in buikgebied. Dat de zintuigen verscherpt kunnen worden in waarneming en geur. Je komt als het ware terug bij Jezelf.. De Spiegel van je schoonheid.

Readings tijdens de sessies zijn afgestemd op het nu en wat er nodig is.
Ik voorspel geen toekomst en leg ook geen contact met overledenen. Soms kan er door hen contact gelegd  worden via een boodschap die dan ook doorgegeven wordt. Maar dat is geen vanzelfsprekendheid.

 

Een gedachte over “Sessies/healing

  1. Pingback: Spiegelingen | Spiegelstenen

Reacties plaatsen niet mogelijk.