Soul Body Fusion®

Soul Body Fusion®sbf-logo2

Wat is Soul Body Fusion®.

SoulBodyFysion® werkt met de intentie van samensmelting, waarbij de trillingsfrequentie van het  lichaam en het trillingsfrequentie van de Ziel met elkaar in overeenstemming wordt gebracht. Er ontstaat een fusion, een versmelting zeg maar waardoor er afstemming en balans ontstaat. Dit gebeurt in 2 x 10 minuten voor de 1e keer, dan een week later nog een keer en de laatste is dan 3 weken later

 

het certificaat


Heb je soms het gevoel dat je lichaam en geest niet op elkaar zijn afgestemd? Moeite hebt met aarden of je hier op deze aarde niet thuis voelen? Weerstand en boosheid ervaren vanuit je lichaam naar je Ziel of Essentie toe? Het gevoel hebben dat je lichaam of Ziel wat mist en het gevoel van zoeken? Het idee dat je niet volledig in je kracht kan staan.. maar er wat achteraan hobbelt? Hoe zou het voelen als het licht van je geest volledig en definitief verbonden zou zijn met je lichaam zoals de bedoeling eigenlijk is.

Soul Body Fusion® brengt verbinding, herstelt de schakel tussen onze Ziel of Hoger Zelf (Soul) en onze Lichaam(Body) en brengt deze samen (Fusion) doordat het Hoger Zelf  aangeeft wat en hoe het mag gebeuren.. Geen healing, geen meditatie, geen trance, geen transmissie. Gewoon bewust ervaren wat er in je lichaam gebeurt op het moment dat SFB begint te stromen. Je blijft dus in je lichaam en observeert/voelt wat er mag gebeuren. Of misschien voel je wel helemaal niets, dat kan ook. Maar weet dat jouw Hoger Zelf altijd verantwoordelijk is voor het proces van Fusion. Er gebeurt niets wat niet in overeenstemming is. Dus misschien voel je het niet direct maar merk je het later in je levenswijze of omgang met andere mensen

En wanneer we de hogere frequenties vast kunnen blijven houden dan openen we ook de deur naar nieuwe werkelijkheden. Naar je eigen unieke zelf.. dus waar wil je op afstemmen?.. op je Hoger Zelf of op het massa bewustzijn?

SFB kan op afstand gegeven worden, in een sessie van 1 op 1, een groep mensen (persoonlijk hooguit 5), bij dieren, kinderen. Er zijn geen regels alleen een paar richtlijnen.

Zet de juiste intentie. Blijf in je lichaam. Stuur je gedachten even op vakantie. Drink voldoende water. En laat verder gewoon gebeuren wat er gebeuren mag, je Hoger Zelf heeft hierin de leiding.

Is het echt zo eenvoudig? Ja, eigenlijk wel. Het is de basis van alles, het samenbrengen van Spirit en Lichaam ineen. Het Hoger Zelf van iedereen begeleidt hierin en brengt ons weer terug op Pad van totaliteit.
Vooral in de combinatie met Holistic Pulsing

Wil je dit ervaren maak dan een afspraak. zie pagina Contact.

De eerste (uitleg) sessie van 45-60 minuten kunnen in de praktijkkamer van Spiegelstenen of op lokatie, de 2e en 3e sessie kunnen op afstand gegeven worden.
Het is ook mogelijk om alle 3 de sessies op afstand te ontvangen waarbij het dan toch prettig is wanneer er al bekendheid met het gronden in je eigen lichaam is

SoulBodyFusion® heeft ook een landelijke website www.soulbodyfusion.nl alwaar Spiegelstenen ook vermeld staat.