Tarief en tijdsduur

U kunt naar de praktijk komen of ik kom naar u voor healing of consult. De kristal-chakraleggingen geef ik in de praktijkruimte de Kristallen Tuin.. Binnen een straal van 20 km zijn er geen extra kosten aan verbonden, daarbuiten komt behalve het consultbedrag ook nog reiskosten van €0,15  p/km erbij.

Wil je graag een afspraak wil maken voor chakralegging of sessie maar is het tarief een groot probleem? Neem contact met mij op, wij komen zeker tot een oplossing..

 

Afstandhealing/-consulten via Skype behoren tot de mogelijkheden van Spiegelstenen:

Gespreks/healing consulten

Tijdsindicatie: ongeveer 60 minuten
Investering in jezelf: € 50

Kristal chakraleggingen met healing in het algemeen of een bepaald thema
Tijdsindicatie: ongeveer 90 minuten inclusief afstemming en uitzoeken van de stenen
Investering in jezelf: € 75 

Korte standaard kristalleggingen
Tijdsindicatie: ongeveer 30-45 minuten
Investering in jezelf: € 30

Kennismaken met de energie van de stenen zonder healing. .Fluoriet, toermalijn, regenbooglegging zullen het meest gebruikt worden voor deze ontspannende lichaamslegging.

Magnetiseren
Tijdsindicatie: ongeveer 60 minuten
Investering: € 40
Vooral geschikt voor mensen die last hebben van pijnlijke, stijve gewrichten.. Brengt warmte en verlichting en doorstroming.

Voor en na sessies kunnen ervaringen gedeeld worden en eventuele adviezen nog gegeven worden..en een kop thee of koffie gedronken worden.

Soulbodyfusion®

1e sessie 45 minuten bij voorkeur in de praktijk met korte uitleg over Soulbodyfusion® of via Skype of mailcontact op afstand. 
2e sessie 25 minuten op afstand
3e sessie 25 minuten op afstand

Eenmalige sessie: € 20
Pakket van 3 sessies tegelijk afspreken
€ 45

Het ritme van de SoulBodyFusion® is  als volgt.. 1 sessie op afgesproken datum en tijdstip, 2e sessie precies 7 dagen later, 3e sessie is dan 3 weken later.. Je kan ook gewoon 1 x een Soul Body Fusion ® afspreken om het gewoon eens te ervaren.
Waarom 3x achter elkaar: je verbinding ankert dan definitief in je lichaam en blijft dan ook aanwezig.

Holistic Pulsing: € 60 per sessie
Holistic Pulsing is een bewegingswijze om stroming op gang te brengen in je fysieke lichaam. Deze Pulsing brengt je in contact met je zelf en brengt ook ontspanning bij stress, verkramping. Lees voor meer informatie de link onder de activiteiten
Tijdsduur van pulsen alleen ongeveer 60 minuten.. kan soms iets korter maar ook iets langer duren. Na de pulsing is het mogelijk om een korte Soulbodyfusion® te ontvangen wat bij de prijs is inbegrepen… Reken voor het totale consult ongeveer 1.5 uur..

 
 
 

Al deze prijzen zijn inclusief 21% btw

Betalingen van sessie, consult, workshop:
Marianne van Boetzelaer
rekeningnummer: NL52.ABNA.0591.3040.58 of contant voorafgaande van sessie-afspraak

 

Voor alle sessies die Spiegelstenen geeft, geldt dat deze alleen ter ondersteuning zijn en niet als vervanging van medische zorgverlening.

Voor medische zorgverlening dient u echt een (huis)arts te raadplegen. Spiegelstenen weet hierin haar verantwoordelijkheid en zal u altijd adviseren om contact op te nemen. Lees ook de disclaimer